logo

OVER SCRE3NS

Totaaloplossing voor de glastuinbouw

SCRE3NS is een scherminstallatiebedrijf, opgericht door Barry Roessen en Pascal den Heijer. Opererend onder de vlag van Atrium Agri, het grootste en meest complete tuinbouwtoeleveringscluster in de geschiedenis van de Nederlandse glastuinbouw. Pascal en Barry waren dan ook trots om zich met SCRE3NS aan te sluiten bij dit cluster. Samenwerken is het sleutelwoord van de toekomst in een markt die op zoek is naar een totaaloplossing om de steeds grotere en complexere projecten efficiënt te realiseren.

Longterm partnerships

Zowel Pascal als Barry hebben hun sporen in de scherming verdiend. Pascal met name in de export, waar hij inmiddels een enorm netwerk heeft opgebouwd en bekend staat om zijn longterm partnerships. Hij heeft wereldwijde ervaring met uiteenlopende projecten en teelten, van sla tot cannabis en alles wat daartussen zit. Door zijn jarenlange export-ervaring heeft hij snel en tijdig leren schakelen, want het managen van overzeese projecten is een vak apart.

Barry heeft een groot netwerk opgebouwd in Nederland en België. Hij is gespecialiseerd in nieuwbouw van zowel grootschalige, als specifieke tuinbouwprojecten zoals hightech onderzoekscentra. Maar ook tweede schermen in bestaande kassen en de vervangingsmarkt met renovaties passen hem goed.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring met diverse schermsystemen is geen vraag te gek voor Pascal en Barry. Ze kunnen zich als geen ander verplaatsen in de klant, of die nu geboren is in een kas of er überhaupt nog nooit in is geweest. Advies op maat, technische kennis voorhanden, een sterke financiële basis en een persoonlijke aanpak. Dat is waar SCRE3NS voor staat en voor gaat, onder de vleugels van Atrium Agri. Al het goede komt in drieën!